Yeni Alınan Veritabanları
Deneme Erişimli Veritabanları

Cambridge Journals Online Açık Erişim Dergilerde Yayın Yapma Hakkı

tarafından serhat mursel koroglu | Kas 22, 2021
2021 yılına özel olarak, Cambridge University Press Yayınevi ile yapılan görüşmelerde özel bir işbirliği sağlanmıştır. Cambridge dergi paketi içerisinde yer alan Hybrid ve Gold Open Access diye tanımlanan dergilerde yazarlardan makale işlem ücreti alınmayacaktır. Yayınlanacak makale sayısında herhangi bir sınırlama olmayacaktır. Detaylar için lütfen tıklayın.
Değerli İstanbul Teknik Üniversiteliler,

2021 yılında İTÜ Mustafa İnan Kütüphanesi olarak Cambridge Journals Online (CJO) aboneliğimize devam etmekteyiz.

Cambridge University Press dergilerinde bir makalenin işleme alınıp yayınlanması için ortalama 3.160 USD yazarlar tarafından ödenmektedir. Yaptığımız bu abonelik anlaşması sayesinde, kabul gören makaleler bu ödemeyi yapmaksızın yayınlanabilecektir.

UBYT Teşvik Programı kapsamındaki Cambridge University Press dergileri ekteki listede iletilmektedir. Bu dergilerde makale yayımlanması durumunda hem ücret ödenmeyecek, hem de karşılık gelen ücretlerde akademisyenlerimiz teşviklerden yararlanabileceklerdir.

İTÜ Kütüpane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Ek: UBYT Dergileri 2021 Cambridge